Slide A Tükör-képek portrésorozat arra vállalkozik,
hogy konzervatív értékközpontú,
széles körben elismert életművek bemutatásával
példát mutasson az érdeklődő közönségnek.

Az 5-10 perces portréfilmeken keresztül az ország minden pontjáról olyan lokálisan ismert embereket, tudósokat, művészeket, sportolókat, vallási személyeket mutatunk be, akiknek tevékenységük, hagyatékuk rendkívül inspiráló. A programban résztvevők mind a konzervatív gondolat mellett elkötelezett, jelentős életművel rendelkező, példaértékű szereplők, akik garantáltan hitelesen tudják átadni a konzervativizmus esszenciáját a nézőközönség számára.

Videó lejátszása

„Nincs itt semmi varázslat. minden reggel 6-kor felkel egy auguszt, bemegy az üzletbe, elkezd pogácsát sütni vagy fagylaltot csinálni, kinyitja az üzletet, és ez így megy 150 éve.”

Videó lejátszása

„Nincs itt semmi varázslat. minden reggel 6-kor felkel egy Auguszt, bemegy az üzletbe, elkezd pogácsát sütni vagy fagylaltot csinálni, kinyitja az üzletet, és ez így megy 150 éve.”

Videó lejátszása

„Egy mesterembernek olyat kell tudni alkotni, ami olyan maradandó, hogy benne van a múltunknak az ágigiugpolása a jelennek az építése jövőszámára, de olyan erősen, hogy mint gyökerek, a jövő általunk jövő nemzedék kapaszkodni tudjon beléje.”