Slide A publikusan meghirdetett kerekasztalbeszélgetéseken jelentős életművel rendelkező vendégek közreműködésével próbáljuk újradefiniálni és körbejárni a 21. századi konzervatív szemlélet különböző aspektusait.

Az interaktív beszélgetések célja konkrét, aktuális témákban több nézőpontból megvilágított, moderált diskurzust létrehozni a nagyközönség részére budapesti és vidéki központokban. Fontos küldetésünk az egyetemi fiatalság megszólítása, és a városi értelmiség bevonása a közös, megalapozott fogalomalkotásba. A kerekasztal beszélgetéseken olyan témákra fókuszálunk, mint a szabadság, a vallás, az oktatás, a társadalmi morál, a hagyomány, a család és a tudomány.

Videó lejátszása

Nyitott konzervatív kerekasztal soronkövetkező, immáron élő közönséggel megszervezett kerekasztalbeszélgetése. A beszélgetés témája a ‘Konzervatív etika és társadalmi morál’, amiről Dr. Navracsics Tibor, Kormánybiztos, és Nyéki Kálmán, római katolikus pap, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója fog beszélgetni, Cseh Barnabás moderálásával.

Videó lejátszása