Neveld te is az Ország Fáját!

Az Ország Fája

2015. március 8.

Neveld te is az Ország Fáját!

Kedves Barátunk! A Polgári Konzervatív Párt közösségépítésbe kezd, amelynek célja, hogy saját nyilvánosságot hozzunk létre, és mind több honfitársunk bizalmát megnyerjük a végső célunknak: a szabadság méltányos rendje szerint élő Magyarországnak. Ami nyilvánvalóan egyet jelent azzal, hogy felébe kerekedünk az országot bitorló mai kormánypártoknak és ellenzéknek.

Saját pártolóinkhoz és közösségünkhöz közvetlenül -- a médián kívül is -- szólni szeretnénk, és gyorsan szeretnénk eljuttatni hozzájuk meglátásainkat, javaslatainkat, kéréseinket. Ennek érdekében március 7-én elindítottuk az Ország Fája elnevezést viselő kezdeményezésünket. Ez áll a közösségépítésünk gerincében. Az ehhez csatlakozó barátaink, támogatóink vállalják, hogy legalább három közeli ismerősüknek eljuttatják a Dr. Béndek Péter által havonta küldött rövid videó üzenetet, amelyben a párt véleményét láthatják/hallgathatják tágabban vagy szűkebben politikai ügyekben.

Ha minél többen lesznek azok, akik a megkapott videót további három ismerősüknek tudják tovább adni, azok meg egyenként szintén további háromnak, és fenn tudjuk tartani ennek a láncnak a növekedését, akkor reményünk van arra, hogy nagyon hamar nagyon sokan -- akár milliós nagyságrendben -- leszünk olyanok, akik kötődünk a Polgári Konzervatív Párthoz, és rendszeresen értesülhetünk az ország és polgárai javát szolgáló eszmékről, politikai véleményekről, ugyanakkor nem leszünk rászorulva a -- gyakran -- ellenérdekelt médiára. Elérhetjük, hogy legyőzzük a mai reménytelenségünket, és új lapot nyissunk Magyarország történetében! A Te segítségeddel!

A kezdeményezéshez közvetlenül az azorszagfaja@gmail.com - ra küldött üzenettel, vagy ezen a honlapon keresztül lehet csatlakozni. Várunk téged is, aki most ezt olvasod. A párt programjáról többet is megtudhatsz a honlapról, vagy ha írsz nekünk! A kezdeményezés továbbiakkal egészül ki folyamatosan. vegyél részt, ne maradj ki!

Neveld te is az Ország Fáját, csatlakozz hozzánk egy fejlődőképes, boldog ország jegyében! Várunk!

Csatlakozz!

Csak veled lehetséges a változás.

Minden önkéntes munkára, tudásra szükségünk van: ha úgy érzed, hozzá tudnál járulni a közös munkához, írj nekünk!

Jelentkezem

Kövess!

Tudj meg még több részletet a PKP álláspontjáról

Támogass!

Kérjük, támogasd a munkánkat adományoddal!

Számlaszámunk:
10918001-00000074-87840006

A közlemény rovatban tüntesd fel: Támogatás.